"I read today in a magazine that men don't like girls who are shy and sad, so now I wear my magic smile just for you,I put my magic boots, I ride my magic horse,I am so brave, I don't fear anything"

idag slår jag ett slag för feminismen och lyssnar på en massa bra tjejer som soko, laura marling, judy henske, edith piaf, 4 non blondes, patti smith och x-ray spexs. nu äter jag sockerkaka dricker kaffe och försöker att inte vara svartsjuk.

ps. har fastnat på den här låten Laleh – Bjurö klubb

How you likin' the rain, girl?

jag gillar det inte alls. det öser ner, är mörkt, grått och kallt.
det är alldeles för långt emellan kunderna idag, vilket resulterar i allt för många koppar kaffe och ciggaretter.
dessutom hade min lunch blivit dålig och jag har därför bara en ciabatta som jag ransonerat till fyra delar så jag kan hålla mig halvhungrig hela dagen istället för mätt - och sen vrålhungrig sista 4 timmarna. det passar ju min livslånga plan att bli smal ganska bra, men humöret är inte på topp. jag vill hem till katterna och täcket. kanske gråta ur mig all världens sorger.

2011.07.14


ska strax gå och vila kropp&själ i mitt nya mysiga rum. vi börjar komma iordning och jag är lite förälskad i hela lägenheten. särkilt ballen, det är så nice att ta morgonkaffet på dom blommiga soffkuddarna där ute och titta på när det blåser i katternas fiktiva manar.
dessutom kan man i dom här hoodsen höra kidsen säga saker som:
"ey yalla, det är värsta tråkigt här. ge mig en femma mannen"
och svaret är oftast: "men ey ofta". det är inte så mycket vad dom säger utan hur dom säger det

"you die when you're young"

egentligen känns många saker väldigt bra nu, med flytt och allt. ni ska få se bilder.
men igår natt fick jag nåt sammanbrott jag inte var riktigt beredd på. jag hatar att allt är så smutsigt och besudlat och jag hatar alla fyllon och pundare. allt kändes så grått och meningslöst. helt enkelt.

"Be your black swan, black swan,I'm for spare parts, broken up,You are fucked up, fucked up,This is fucked up, fucked up"


det är så skevt, och jag vet inte vad jag ska göra. shit, förlåt. verkligen. jag är ledsen.

2011.07.05


igår fick jag och therese nyckeln till vår nya ghettolya. så nu börjar stressen. ska strax iväg och jobba. sen ska det packas, flyttstädas och flyttas under veckan som slutar med munken in the park. det blir säkert nice.

2011.07.03


jobbar och försöker rita mellan kunderna.

skev. eller keff som man säger.


un chien andalou


så jävla fet bara.

RSS 2.0