2011.06.30


jag försöker rita nån medelålders vardagshjälte och lyssnar på judy henske:
Judy Henske – Wade In The Water

"when you can stop you don't want to. when you want to stop you can't""Drag your blanket blindly, Fill your heart with smoke"

idag är klart bättre än igår, och dagen innan det, men är ändå förvirrad, ledsen, olycklig och hjärtat fladdrar i bröstet.

"And now spikes will keep on falling from the heavens to the floor,The future was our skin and now we don't dream anymore,No, we don't dream anymore""Like a house made from spider webs and the clouds rolling in
I bet this mighty river's both my savior and my sin
Oh, my savior and my sin

Oh, I said I could rise

From the harness of our goals
Here come the tears
But like always, I let them go
Just let them go
"

jag är så förälskad i the tallest man on earth. börja med att dygnet-runt-lyssna på shallow grave albumet och har nu gått vidare till the wild hunt, och jag dör vad han är bra!

2011.06.24


mindre än fyra timmars sömn inatt, på m's bäddsoffa med ett gammalt sofföverdrag som luktade billig fylla, fet och rök som täcke. är just nu ganska opepp på midsommarfirande, men det kommer säkert bli fint. ska ut till papa dave i dalen och mysa med finfolk. glad midsommar på er!

2011.06.21


may-bee har fått sin fölis idag. jag har inte träffat honom än, men vet att han ändå är världens finaste, precis som sin mamma.

mondaymonday


världens skitigaste fötter och jag ska försöka göra idag bättre än dom senaste.

Oh, lordy, my troubles so hard, Don't nobody know my troubles but God"


further down the rabbithole


gav mig på att rita igår kväll. hela dagen hade varit jävligt blå, och jag tänkte att om jag bara gör något så mår jag bättre. men jag var i ligga-och-kolla-på-serier-hela-dan-läget. typ new zealands next topmodel, eftersom jag sett americas, brittains, och australias redan. jag vill helt enkelt inte riktigt befinna mig i verkligheten när jag är själv.. (Y)

(Mallory/Mickey) Knox


nog för att han är kastrerad nu, men vi är alla mer förvirrade än någonsin. han kommer nog för alltid vara en hon

2011.06.08


ännu mera sommar idag! har svingat i lianer, dykt, badat och haft det så himla bra helt enkelt. dit och hem lyssnade vi på bob dylan och the shins så högt det gick och det är så underbart att leva just nu!

2011.06.06


jag älskar att det äntligen är sommar! glass med blåbär, sol och bad!

"Hey... I'm not gonna jump from here, am I?"


såg enter the void här om dagen. den var skev men rätt fet. den är liksom ah okej schysst vinkel, tjock musik, seg, schysst vinkel, tjock musik - psykos. masspsykos.

2011.06.02


"Oh well blue skies are coming.."

Noah And The Whale – Blue Skies

tänker att jag ska börja skriva dagbok igen,

Nico – These Days

"And so I wake in the morning and I step outside,And I take a deep breath and I get real high,And I scream at the top of my lungs, what's going on?"är blond igen, men det blev inte roligare för det. känner mig ändå lite lätt uttråkad på livet. jag vill nog här i från lite. jag vill till london igen.
nu ska jag nog snart iväg o bada, men känner mig inte bikinifit så funderar på att sitta o röka o titta på ungdomarna istället. åh, jag är en sån härlig och kul tjej!

4 Non Blondes – What's Up? "nice gammal dänga"

RSS 2.0